PVC geschuimd

PVC GESCHUIMD

Acryflex is een kunststofbewerker die voor interessante tarieven kunststoffen voor u kan inkopen en bewerken. Hieronder vallen dan ook PVC geschuimd kunststof platen. Wij kunnen deze platen in diverse kleuren, diktes en lengtes voor u inkopen. Wij leveren voornamelijk het merk vikupor® en deze geschuimd PVC platen zijn door en door gekleurd. Alle PVC platen zijn sterk maar licht van gewicht. Dankzij de geschuimde kern is er een gewichtsbesparing van maar liefst 50% ten opzichte van haar massieve tegenhangers gerealiseerd! De geschuimd PVC platen zijn uitstekend te bedrukken en erg gemakkelijk te bewerken. Omdat de platen door en door gekleurd zijn is er geen verschil in kleur na een bewerking zoals bijvoorbeeld zagen. De platen zijn UV gestabiliseerd, maar voor een buitentoepassing wordt een UV beschermende lak afwerking aanbevolen.

PVC geschuimd

PVC geschuimd

 

EIGENSCHAPPEN
Acryflex heeft de PVC platen niet standaard op voorraad liggen. De levertijd zal 2/3 werkdagen bedragen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse plaatafmetingen, maar de meest voorkomende heeft een afmeting van 3050×1560 mm. De diktes van de platen zijn; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, en 10 mm. Niet elke kleur is verkrijgbaar in de diktes die zijn aangegeven. Dus beschikbaarheid van kleuren en platen zijn op aanvraag. Alle platen zijn licht gestructureerd.

BEWERKINGEN
Alle geschuimde PVC platen kunnen wij voor u op maat zagen, frezen, stanzen en voorzien van een bedrukking.

TOEPASSINGEN
PVC geschuimd kunststof wordt gebruikt in diverse branches en toepassingen. Zo zul je ze terugzien voornamelijk bij kunststofverwerkers/handel, interieurbouw, industrie, glashandel, jacht & scheepsbouw, bouw & renovatie, machinebouw en modelbouw.

Hier worden ze dan verwerkt voor bijvoorbeeld gevelletters, reclameborden of modelbouw.

Download materiaallijst geschuimd PVC