Belettering

RECLAME BELETTERING

Om een goede reclame uiting te produceren zijn er diverse bedrukkingen mogelijk. Zo werken wij met een tampondruk, zeefdruk, digitaal printen en belettering. Belettering is het plakken van een reclame uiting op een kunststof basis. Voor een belettering gebruiken wij voornamelijk vinyl stickers. Vinyl stickers zijn de meest gebruikte stickers en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Vanwege de plastic basis (meestal polymeer) hebben stickers van vinyl een lange levensduur. Ook zijn deze stickers weerbestendig en dat maakt ze geschikt voor buiten of binnen.

Belettering vinyl

Belettering vinyl

TOEPASSING VINYL STICKERS
Vinyl vormt de basis voor veel soorten stickers. Vaak worden ze gebruikt als voor promotiemiddel of voor industriële toepassingen. Je ziet ze terug op ramen, auto’s, muren, apparaten, verpakkingen en op veel meer plekken. Voor al deze toepassing zijn weer verschillende specificaties vereist. Zo worden raamstickers vaak met kleefzijde aan de bedrukte zijde geleverd en meestal op transparant materiaal. Op een auto is de kleefkracht vaak een belangrijke factor, de sticker moet er ook weer afgehaald kunnen worden. Andere vinyl stickers hebben weer bijzonder inkten nodig bijvoorbeeld op een apparaat kan metallic inkt mooi uitkomen. Uit vinyl snijden we voornamelijk uw logo of tekst die vervolgens heel gemakkelijk op uw product geplakt kan worden. Wilt u graag meer informatie over deze vinyl stickers? Mail ons dan uw te bedrukken afbeelding, de aantallen, de grootte en de toepassing, wij helpen u graag verder meteen geheel vrijblijvende offerte.

Bij belettering moet u denken aan o.a. wegbewijzering, parkeerbordjes en raambelettering, reclame-uitingen, autobelettering, reclameborden, vloer stickers, gevelbelettering, stickers of reclamezuilen.

Natuurlijk is het ook een perfecte manier om bijvoorbeeld uw displays te personaliseren.