Digitaal printen

Digitaal printen

Een van de varianten die wij aanbieden om uw producten te personaliseren d.m.v. een bedrukking is de digitale print. Een digitale print is een bedrukking die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan het bedrukken van uw folderhouders, displays of logoborden. Het principe van deze printvorm is inkjet. Een groot bijkomend voordeel is het gemak, voornamelijk de beperkte kosten in voorbereiding, bij bijvoorbeeld meerdere kleuren in vergelijking met andere drukopties. Zo moet je bijvoorbeeld bij zeefdrukken iedere kleur apart door de machine halen. Dit zorgt voor veel meer manuren, precies wat de bedrukking duurder maakt. Verder heb je voor een digitale print geen cliché ofwel filmkosten. Onze digitale printer kan max. 42×30 cm printen met een hoogte van 30 cm. Wij kunnen digitaal printen op geschuimd PVC, polystyreen en acrylaat. Andere materialen moeten we even voor u bekijken en dit doen wij op aanvraag.

Digitaal printen

Digitaal printen folderhouders

 

AANLEVERING BEDRUKKING

Wanneer wij aan de bedrukking gaan beginnen willen wij graag een AI aangeleverd bestand met de bedrukking ontvangen. Wij werken voornamelijk met AI aangezien dit programma werkt met vectoren. Een vector bestand is een benaming voor afbeeldingen die onbeperkt vergroot en verkleind kunnen worden zonder kwaliteitsverschil. Met een vectoren bestand ben je dus verzekerd van een drukwerk in hoge kwaliteit. Zodra wij beginnen met de bedrukking zullen wij na de eerste proefdruk even contact opnemen om te kijken of de bedrukking naar wens is. Na akkoord zal de oplage verder geprint worden.

 
Bent u nieuwsgierig naar onze druktechnieken? Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel of mail dan uw aanvraag. Om deze te behandelen ontvangen wij graag informatie over het te bedrukken product, een bestand met de te bedrukken boodschap, de aantallen en de kleuren. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvende offerte. Weet dat Acryflex uw product zal verzorgen van begin tot eind.

 

 

Hieronder ziet u hoe wij enkele folderhouders voorzien van een digitale print.