Acrylaat kubus of kap

ACRYLAAT KUBUS OF KAP

Bent u op zoek naar een acrylaat kubus voor een vitrine of om te gebruiken als een stofkap? Dan bent u bij Acryflex BV aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare en uitermate deskundige producent en hebben de nodige ervaring om al uw maquette kappen, stolpen of kubussen te produceren.

kubus maatwerk

Kubussen 200, 300, 400 en 500 mm

 

Bijna alle kappen produceren wij uit acrylaat, aangezien dit materiaal optisch zuiverder is dan bijvoorbeeld glas. Ook is het lichter van gewicht en veel minder kwetsbaar, wat de levensduur van de kubus doet verlengen. Daarnaast kunnen wij u twee soorten glasheldere verlijmingen aanbieden en afhankelijk van de toepassing zijn diverse diktes acrylaat mogelijk. We kunnen u kappen met diverse verlijmingen, zoals een UV verlijming of industriele verlijming. Het verschil in de verlijmingen zit hem in de afwerking. Bij een

Zo produceren wij o.a. de standaard maten kunststof kappen en kubussen voor Displaysenzo. Mocht u andere wensen hebben dan deze kappen helpen wij u graag! Ook kunt u terecht voor kappen in diverse kleuren, bedrukt of voorzien van verlichting. Er zijn geen minimum afnames alles is mogelijk.

Of u op zoek bent naar een prachtige presentatie van uw modelschip, kunstwerk of juist een sample van uw nieuwe lijn wilt presenteren, wij bieden voor iedere klant een oplossing op maat! Mocht u de kappen willen uitbreiden met een bodemplaat, deksel met glef, voorzien van een slot, een losse bodemplaat of een sokkel is dit zeker mogelijk! Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Hieronder ziet u enkele varianten van de door ons geproduceerde kappen.

Kubus

Kubus

Kubus

Kubus

Kubus

Kubus

Kubus

Kubus