Lasersnijden

LASERSNIJDEN

Een laser is een elektromagnetische stralingsbron die licht uitzendt in een bijna evenwijdige bundel. Om met de straal te kunnen lasersnijden, moet die worden gefocusseerd tot een lichtcirkel, waarvan de diameter slechts fracties van een millimeter bedraagt. Hierdoor wordt de intensiteit van de straal zo groot, dat door smelten en verdampen van het materiaal zeer smalle en nauwkeurige gleuven gemaakt kunnen worden. Met de scherpe laserstraal kan men een groot aantal metalen en niet-metalen zoals kunststoffen, glas, hout en textiel snijden.

Om kwalitatief goed te kunnen lasersnijden hebben wij een Mazak in onze werkplaats staan. Deze lasert verschillende kunststof en metaal varianten. Bij kunststoffen kunt u bijvoorbeeld denken aan;

Er zijn echt oneindig veel mogelijkheden voor het lasersnijden met onze Mazak. Zo kunnen wij kunststof letters, platen, groeven, gaten en vormen voor u laseren.

Dankzij ons ervaren team en kundige vaardigden zullen al uw aangeleverde tekeningen geproduceerd kunnen worden. Wij bieden perfecte snijranden en veel flexibiliteit. Doordat we de lasermachine digitaal aansturen zijn wij in staat kleine en grote oplages te produceren. Daarbij uiteraard gebruik makend van de precisie en kwaliteit waar wij al jaren om bekend staan.

Heeft u vragen over producten of wilt u graag een advies hebben; wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Wellicht bent u geïnteresseerd in een prijs? Neem dan telefonisch contact op met on door te bellen naar 0164-235950, vul ons contactformulier in of stuur ons een mail met een bestand en materiaalwensen en wij sturen u een vrijblijvende offerte naar u op!!