CNC frezen

CNC FREZEN

Frezen is een specialistische bewerkingstechniek, waarbij er met behulp van draaiend gereedschap materiaal wordt verwijderd. Afhankelijk van de opdracht bepalen wij of we handmatig of computergestuurd (CNC) gaan werken. De CNC optie gebruiken we voornamelijk bij zeer precieze of complexe toepassingen. Dankzij onze freesmachine kunnen wij al uw kunststoffen op maat bewerken.

CNC Frezen

CNC Frezen

Acryflex beschikt over een 3-assige CNC freesmachine met een bereik van 1.30 x 3.00 meter.  De machine is voorzien van een vacuüm tafel, waardoor het te frezen product zonder het gebruik van klemmen bewerkt kan worden. Het grootste voordeel hiervan is ook dat het product in 1 keer rondom gefreesd kan worden.

Wij frezen onder andere, acrylaat, PVC, PS, PE, ABS, Trespa  PP. Of het nu gaat om bodemplaten of flenzen, u vraagt wij draaien. Want dankzij onze kunststof cnc-frees kunnen wij de door u gewenste producten leveren, perfect afgestemd op uw wensen. Wij hebben enkele zeer specialistische werknemers in dienst, die voor u klaar staan om uw producten op maat te produceren. Wij bieden u snelheid, kwaliteit, service en denken graag met u mee. Wij staan open voor uw ideeën en staan u graag te woord om samen de mogelijkheden door te spreken.

Bent u benieuwd naar een prijs, of wilt u advies ontvangen? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0164-235950. Ook kunt u ons een mail sturen met al uw wensen en een technische tekening. Wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug, met een vrijblijvende offerte.