Zagen

ZAGEN

Bent u op zoek naar een kunststof of metalen plaat op maat? Bij Acryflex bieden wij u diverse bewerkingen aan, waaronder kunststof op maat zagen. In ons machinepark hebben wij voor iedere of aanvraag wel een speciale zaag staan. Hierdoor kunnen we voor iedere kunststof variant de beste bewerking aanbieden.

Opdeelzaag
Voor het zagen van een standaardplaat maken wij gebruik van een computergestuurde opdeelzaag. Deze zaag, Mayer, heeft een bereik van 4.20 x 4.20 meter. Wij kunnen platen verzagen tot een maximale dikte van 90 mm met toleranties van +/- 0.5 mm op lengte en breedte.
Dankzij het gebruik van de modernste software zijn wij in staat de meest optimale plaat indeling te bepalen. Hierdoor kunnen wij platen verzagen in korte tijd met minimaal snijverlies.

Zagen

Kunststof op maat zagen – Mayer zaag

Formaatzaag
Voor het verzagen van buis, profiel, staf, facetkanten en hoeken hebben wij de beschikking over een formaatzaag. Wanneer een afmeting te klein is voor onze opdeelzaag kunnen wij ook ook onze formaatzaag inzitten. Uitermate geschikt voor kleinere zaagsneden en afmetingen.

Lintzaag
Voor een precieze zaagsnede hebben wij ook een lintzaag in ons machinepark staan. Deze wordt ook gebruikt bij opdrachten waarbij we de opdeel/formaat zaag niet in kunnen zetten.