Displays op maat

DISPLAYS OP MAAT

Bent u op zoek naar een geschikte display om uw product in te presenteren? Acryflex heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het maken van diverse kunststof displays op maat. Wij werken samen met diverse reclamebureau’s en drukkerijen binnen Nederland. Hiermee maken wij samen de meest uiteenlopende displays, helemaal geproduceerd naar de wensen van de klant.

Wij kunnen de meest uiteenlopende displays maken en werken met kwalitatief hoogstaande kunststofmaterialen zoals PMMA, XT, PS, ABS, PC, PETG en PVC. De seriegrootte kan variëren van 10 tot 100.000 stuks. De drie meest verkochte en ontworpen display soorten zijn: toonbank displays, vloerdisplays en wanddisplays.

Displaywand overhemden

Displaywand overhemden

Zo hebben we voor diverse grote spelers al displays op maat mogen produceren. Wij zijn trots op onze creaties en u als klant dan ook graag begeleiden tot in de puntjes. Wilt u graag meer weten, of onze ideeën voor uw product displays willen horen. Wij komen graag eens langs, geheel vrijblijvend, om te kijken of wij u kunnen helpen uw idee te realiseren en te perfectioneren. Bel ons voor een afspraak of stuur ons een mail.

LED kubus

LED kubus

Sierraden display

Sierraden display

 suiker/melk dispenser

suiker/melk dispenser

Display Skibril

Display Skibril

Nagellak Displaywand

Nagellak Displaywand

Display slijter

Display slijter