Acrylaat gegoten blok

ACRYLAAT GEGOTEN BLOK STAF

Buiten de gegoten/geëxtrudeerde buizen van acrylaat kennen we ook de massieve variant, namelijk een acrylaat gegoten blok staf. De tegenhanger van deze vierkante staf is de gegoten rond staf. Vanwege onze grote orderportefeuille kunnen wij alle staven voordelig voor u inkopen. De staven zijn in verschillende soorten, diktes en lengte verkrijgbaar. Alle staven worden standaard aangeleverd in lengtes van 2 meter. Maar wij kunnen deze gemakkelijk voor u op maat zagen, polijsten en verlijmen. U kunt eenvoudig een offerte opvragen door het contactformulier in te vullen of door ons te mailen.

Acryl gegoten staf vierkant

Acryl gegoten staf vierkant

Eigenschappen
Acrylaat, XT, PMMA of plexiglas is over het algemeen transparant, lichtgewicht, weerbestendig, gemakkelijk te bewerken en is daarom een goed alternatief voor glas. Acrylaat gegoten blok staf is optisch zuiver en gemakkelijk te bewerken. Nog een voordeel van gegoten blok staven is dat deze minder dikte tolerantie kennen, omdat het uit een plaat wordt gehaald.

Toepassingen
Acrylaat transparante staven worden gebruikt voor verschillende branches en toepassingen. Zo zul je ze terugzien voornamelijk bij kunststofverwerkers of handelsbedrijven. Maar ook bij interieur, decorbouw, maquette/modelbouw en displaybouw.

Ze worden voornamelijk bewerkt om te gebruiken voor;
Decors, displays, meubilair, relatiegeschenken, winkelpresentatie, trapleuningen, armaturen of voor naam en bewegwijzering.

Download materiaallijst Acrylaat gegoten blok