Naamloos

ACRYLAAT GEGOTEN BUIS

Acryflex is een kunststofbewerker die voor interessante tarieven kunststoffen voor u kan inkopen en bewerken. Hieronder vallen ook de acrylaat gegoten buizen. We kunnen de buizen in verschillende soorten, diktes en lengtes voor u inkopen. Alle acrylaat buizen zijn glashelder, sterk en gemakkelijk door ons te bewerken. Wilt u de acrylaat gegoten buis of ring graag op maat gezaagd hebben? Dat is geen enkel probleem, u vraagt wij draaien. U kunt de transparante buizen per volle lengte bij ons bestellen. Wilt u de buizen op maat gezaagd of verlijmd ontvangen, dan is dat zeker mogelijk. U kunt eenvoudig een offerte opvragen door het contactformulier in te vullen of door ons te mailen.

Acrylaat gegoten buis

Acrylaat gegoten buis

Gegoten of geëxtrudeerd acrylaat
Binnen acrylaat kennen we eigenlijk twee verschillende hoofdsoorten. Zo is er gegoten en geëxtrudeerd acrylaat. Gegoten acrylaat is over het algemeen spanningsvrij en heeft uitstekende optische kwaliteiten. Geëxtrudeerd acrylaat is goed vormbaar, maar iets minder spanningsvrij dan gegoten acrylaat.

Eigenschappen
Acrylaat, XT, PMMA of plexiglas is over het algemeen transparant, lichtgewicht, UV stabiel, gemakkelijk te bewerken en is daarom een goed alternatief voor glas.

 

Toepassingen
Acrylaat transparante buizen worden gebruikt voor verschillende branches en toepassingen. Zo zul je ze terugzien voornamelijk bij kunststofverwerkers of handelsbedrijven. Maar ook bij interieur, industrie, winkelinrichting en displaybouw.

Ze worden voornamelijk bewerkt om te bruiken voor;
Decors, displays, reactoren, winkelpresentatie, Interieur, Peilbuizen of als spel bij bijvoorbeeld een beursstand of op het werk.

Download materiaallijst Acrylaat gegoten buis

 

Acrylaat vaas

Acrylaat gegoten buis – vaas