Kunststof verlijmen

KUNSTSTOF VERLIJMEN

Acryflex is een ware specialist in kunststof verlijmen. Wij bewerken dagelijks polystyreen en acrylaat platen voor diverse toepassingen. Hierbij maken wij een onderscheid in drie verschillende soorten verlijmingen. Zo bieden wij een industriële, UV en hoogglans verlijming aan.

Kunststof verlijmen

Kunststof verlijmen

Industriële verlijming
Industrieel verlijmen wordt ook wel chemisch lassen genoemd. Kunststoffen worden met deze techniek met elkaar verbonden, door ze in elkaar te laten verweken. Door deze techniek ontstaat een sterke verbinding. Uitermate geschikt voor het verlijmen van bijvoorbeeld acrylaat, polycarbonaat en polystyreen. Met deze verlijming produceren wij o.a. acrylaat kappen voor Displaysenzo. Ook sokkels en kubbussen kunnen wij u aanbieden.

UV verlijming
Met behulp van speciale lijm, welke uithardt met UV licht, ontstaan glasheldere lijmverbindingen. Ideaal voor bijvoorbeeld acrylaat GS en polycarbonaat. Met deze verlijming produceren wij voornamelijk, maquette kappen voor showvitrines.

Hoogglans verlijming
Een techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van een 2 componenten lijm. Een sterke glasheldere verbinding is hiermee mogelijk. Dit is voornamelijk een goede verlijming voor acrylaat GS.

Afhankelijk van de opdracht bepalen wij, welke kunststof verlijming het beste past bij uw wensen. Want aan iedere verlijming zit een andere verwerkingstijd. En deze afwijkende bewerkingstijden zult u terug kunnen zien bij de offerte. Wij staan bekend om onze secure werkverrichtingen, A-kwaliteit bewerkingen en producten. Bent u benieuwd naar een prijs, of wilt u advies ontvangen? U kunt ons bellen op het telefoonnummer 0164-235950. Ook kunt u ons een mail sturen met al uw wensen en een technische tekening. Wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug, met een vrijblijvende offerte.