Kunststof letters

KUNSTSTOF LETTERS

Bent u op zoek naar kunststof letters of figuren? Dan bent u bij Acryflex aan het juiste adres. Wij bezitten de kwaliteiten om al uw bedrijfsnamen, logo’s en teksten te vervaardigen uit kunststof. Dit kan in verschillende materialen, diktes, kleuren, toepassingen, groottes en lettertypes. Of u nou op zoek bent naar gevelletters, letters voor aan uw kassawand, relatiegeschenken, versieringen of cijfers, wij kunnen ze aan u leveren.

Acryflex logo

 

Voor diverse klanten snijden wij letters met de laser of met de CNC frees op maat. Ook staan er diverse diktes en materialen tot onze beschikking, afhankelijk van de toepassing. Onderstaand vind je onze kleurenschema’s ingedeeld per dikte. Dit gaat enkel om de kleuren, transparante versies zijn verkrijgbaar in alle diktes en maten.

Acrylaat 3 mm kleuren

Acrylaat 3 mm kleuren

Acrylaat 8mm kleuren

Acrylaat 8mm kleuren

Acrylaat 19mm kleuren

Acrylaat 19mm kleuren

Acrylaat 30mm kleuren

Acrylaat 30mm kleuren

 

 

 

 

 

 

 

Zo hebben we voor diverse grote spelers al displays op maat mogen produceren. Wij zijn trots op onze creaties en u als klant dan ook graag begeleiden tot in de puntjes. Wilt u graag meer weten, of onze ideeën voor uw geveldisplay of letters willen horen. Wij komen graag eens langs, geheel vrijblijvend, om te kijken of wij u kunnen helpen uw idee te realiseren en te perfectioneren. Bel ons voor een afspraak of stuur ons een mail.