Lasergraveren

LASER GRAVEREN

In onze productiehal hebben wij een Mazak laser staan. Met deze laser kunnen wij graveren en vormen snijden. Wij bewerken hiermee voornamelijk platen van metaal of kunststof. Het laseren wordt verwezenlijkt door een krachtige lichtbundel die kan markeren en snijden.

Het effect van een laser gravering is een contrastkleurige afbeelding of tekst. Dankzij de gravering ontstaat de mogelijkheid foto’s af te beelden op allerlei verschillende materialen als hout, leer, kunststof, metaal en keramisch materiaal. Deze afbeelding of tekst zal geëtst zijn en is hierdoor glad en goed te reinigingen. Met laser graveren kan zeer nauwkeurig worden gewerkt; enkele voorbeelden van deze markeringen hebben we online geplaatst bij onze dochteronderneming Displaysenzo.

Ringhouder

Laser graveren cirkel

Ringhouder

Laser graveren strepen

 

Dankzij ons ervaren team en kundige vaardigden zullen al uw aangeleverde tekeningen geproduceerd kunnen worden. Wij bieden perfecte snijranden en graveringen. Doordat we de lasermachine digitaal aansturen, kunnen wij ook nog eens kleinere oplages voor u produceren. Daarbij maken wij uiteraard gebruik van de precisie en kwaliteit waar wij al jaren om bekend staan.

 

Heeft u vragen over producten, of wilt u graag een advies hebben; wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Bent u benieuwd naar een prijs? Neem dan telefonisch contact op met on door te bellen naar 0164-235950, vul ons contactformulier in of stuur ons een mail met een bestand en materiaalwensen en wij sturen u graag en met veel enthousiasme een vrijblijvende offerte op!!