NIEUW; digitaal printen full color

Bedrukte folderhouder
Bedrukking
13 oktober 2014
Show all

NIEUW; digitaal printen full color

DIGITAAL PRINTEN FULL COLOR

Nieuw bij Acryflex is onze digitale printer. Dankzij deze printer kunnen wij digitaal printen, full color, voor verschillende doeleinden. Zo kunt u er nu voor kiezen om uw folderhouders, displays of logoborden te voorzien van uw logo voor een goede prijs.

Een groot bijkomend voordeel van deze bedurkkingsvorim is het gemak. Denk hierbij aan de beperkte kosten in voorbereiding. Het aangeleverde bestand kan direct ingelezen worden en geprint worden op een houder naar keuze. Bovendien is een full colorprint in vergelijking met andere bedrukkingen zoals; tampondruk en zeefdruk, veel goedkoper. Zo moet je bijvoorbeeld bij zeefdrukken iedere kleur apart door de machine halen. Dit zorgt voor veel meer manuren en je moet 2 verschillende films laten maken. Aangezien je niet wilt dat de kleuren over elkaar gezet zullen gaan worden. Deze filmkosten en de extra manuren zijn precies wat een zeefdruk zo duur maakt. Dit is het ook het geval bij een tampondruk. Iedere kleur zal appart door de machine gehaald moeten worden. Gelukkig heb je deze kosten niet bij een digitale print; geen cliché of filmkosten.

Het principe van onze printvorm is inkjet. Onze digitale printer kan max. 42×30 cm printen met een hoogte van 30 cm. Hiermee kunnen wij digitaal printen op geschuimd PVCpolystyreen en acrylaat. Mocht u liever een andere kunststof variant willen laten bedrukken kan u dit aanvragen.

Om digitaal te kunnen printen dient u gevectoriseerde bestanden in PDF, Photoshop of Adobe Illustrator aan te leveren. Een vectorbestand is een tekening die oneindig uitvergroot kan worden, zonder dat de kwaliteit er van verloren gaat. Hierdoor kunnen wij uw afbeeldingen met de beste kwaliteit printen.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van onze recente bedrukkingen.

full color bedrukking

Folderhouder A5 Wit bedrukt full color

Polystyreen plaatje full color bedrukt

Polystyreen plaatje full color bedrukt

Full color digitaal printen

Glasheldere folderhouder digitaal geprint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *